Vivartia: «Ασφαλές το γάλα Δέλτα»

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το γάλα Δέλτα αναφέρει η διοίκηση της Vivartia απαντώντας στη συκοφαντική εκστρατεία που πραγματοποιείται εις βάρος της ποιότητας του φρέσκου γάλακτος ΔΕΛΤΑ και ευρύτερα του ελληνικού φρέσκου γάλακτος, μέσω επώνυμων και ανώνυμων μηνυμάτων και επιστολών στο Διαδίκτυο για δήθεν μολυσμένο γάλα από την καρκινογόνο ουσία αφλατοξίνη Μ1.


Το φρέσκο γάλα Δέλτα είναι απόλυτα ασφαλές και αποδεικνύεται από επιστημονικά δεδομένα και αυστηρές διαδικασίες ελέγχου τονίζει η διοίκηση της εταιρείας, η οποία έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να οδηγήσει τους υπαίτιους για τη συκοφαντική δυσφήμηση στην Ελληνική Δικαιοσύνη. 

«Όλες οι επίσημες πιστοποϊήσεις από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, καθώς και οι εσωτερικές διαδικασίες ελέγχου που ακολουθούμε είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει την πορεία και την ιστορία μας στην ελληνική αγορά, να κλονίσει τη σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό και να αμφισβητήσει την ποιότητα του φρέσκου γάλακτος ΔΕΛΤΑ» καταλήγει η διοίκηση της εταιρείας σε σχετική ανακοίνωση της. 

Oλόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας στο http://www.vivartia.com/milk/index.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου