STOP σε ακατάλληλα μπαχαρικά από την Ινδία!!!

Στην απαγόρευση εισόδου στην χώρα σε ακόμη μια ποσότητα ακατάλληλων για κατανάλωση τροφίμων προχώρησαν οι ελεγκτές της Νομαρχίας Πειραιά που συνεχίζουν τους ελέγχους σε όλα τα σημεία εμπορίας και διακίνησης προϊόντων, με γνώμονα την προστασία των καταναλωτών και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Ειδικότερα μετά από έλεγχο στο Ε' Τελωνείο Πειραιά οι γεωπόνοι της Διεύθυνσης Γεωργίας της Νομαρχίας απαγόρευσαν την είσοδο στην χώρα σε 1 τόνο πιπέρι προέλευσης Ινδίας, καθώς κατά την επιτόπια αυτοψία τους διαπίστωσαν ότι είχε αναπτυχθεί μούχλα.
Πρόκειται για τη 16η παρτίδα ακατάλληλων, εισαγόμενων από τρίτη χώρα, τροφίμων που μπλοκάρουν οι ελεγκτές της Νομαρχίας, από τις αρχές του έτους με το συνολικό βάρος των απορριπτόμενων ποσοτήτων να φτάνει τους 437,1 τόνους.
Για την υπόθεση η Νομαρχία Πειραιά ενημέρωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

http://www.agronews.gr/

1 σχόλιο:

  1. Να πούμε ένα Bravo στους αρμόδιους ελεκτικούς μηχανισμούς και ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο,παρ'ολο που κατά την γνώμη μου θα πρέπει να γίνονται ακόμα συχνότεροι και πιο εντατικοί έλεγχοι στην αγορά των τροφίμων γενικότερα!

    ΥΓ : Τα πλέον κατάλληλα και αποδοτικά άτομα για να διεξάγουν ελέγχους πάνω στα τρόφιμα είναι οι ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ και οχι οι Γεωπόνοι!!!
    Μεγάλο ΦΑΟΥΛ που συνεχίζεται δυστυχώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή