1ο HORECA Beer Festival


Το 1ο HORECA Beer Festival θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 7ης HΟRECA από 4 έως 7 Φεβρουαρίου 2012 στο Metropolitan Expo.

Για 4 ολόκληρες μέρες η μπίρα -το πλέον δημοφιλές και ανερχόμενο αλκοολούχο ποτό της εποχής- θα βρεθεί στο επίκεντρο ενός πρωτοποριακού φεστιβάλ, που στόχο έχει να ενημερώσει σωστά και υπεύθυνα όλους τους επαγγελματίες της Μαζικής Εστίασης για τα διαφορετικά είδη και τα γευστικά χαρακτηριστικά τους, τις τεχνικές του σωστού σερβιρίσματος (για draft και μπουκάλι), τους αμέτρητους γευστικούς συνδυασμούς, αλλά και να παρουσιάσει πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής με μπίρα! Ταυτόχρονα θα δοθεί η ευκαιρία στους παραγωγούς μπίρας να παρουσιάσουν τα νέα brands και τις ποικιλίες τους σε ένα ειδικό δυναμικό αγοραστικό κοινό.

Το πρόγραμμα του 1oυ ΗORECA Βeer Festival θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων :

. Ειδικά σεμινάρια γευσιγνωσίας για τους επαγγελματίες του κλάδου
. Κατάρτιση της σωστής λίστας για μπίρες
. Γευστικά ταιριάσματα μπίρας και εδεσμάτων - Beer & Food pairing
. Γευστικές δοκιμές διαφορετικών ειδών μπίρας
. Τυφλές δοκιμές - διαγωνισμοί
. Μαγειρική με μπίρα
. Παρουσιάσεις νέων brands


Το τετραήμερο πρόγραμμα του festival θα πλαισιωθεί με την παρουσία και τις εισηγήσεις γευσιγνωστών μπίρας, ζυθοποιών, δημοσιογράφων γεύσης και executive chefs, ενώ θα το παρακολουθήσουν ελεύθερα όλοι οι επαγγελματίες επισκέπτες της HORECA και ειδικότερα οι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης και αναψυχής, οι F&B managers ξενοδοχείων και gourmet εστιατορίων.

** Αξίζει επίσης να διαβάσετε το άρθρο του Food-isimo  Περι Μπύρας.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου