Ψήφος εμπιστοσύνης στον Έλληνα παραγωγό από τον Μαρινόπουλο


Γράφει ο Τσατάκης Γιάννης - http://www.agronews.gr
Στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων και των ντόπιων παραγωγών σκοπεύει να εστιάσει η Carrefour Μαρινόπουλος μέσω ενός νέου προγράμματος «χαρτογράφησης», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά της εγχώριας παραγωγής και μεγάλων προσφορών σε ελληνικά προϊόντα που διατίθενται στα καταστήματα του δικτύου της.
Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να αναδείξει τον πλούτο και τη μοναδικότητα των προϊόντων της ελληνικής γης και, παράλληλα, να προσφέρει στους καταναλωτές τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Μαζί με τα προϊόντα η Carrefour Μαρινόπουλος επιθυμεί να προβάλει και τους δημιουργούς τους, ήτοι τους Έλληνες παραγωγούς.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα διαγωνισμό καινοτομίας που θα «ταξιδέψει» σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, αναζητώντας τις καλύτερες ιδέες σε περιοχές που φημίζονται για τις τοπικά προϊόντα τους και δίνοντας ένα κίνητρο στους απανταχού καινοτόμους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Η Carrefour Μαρινόπουλος ξεκινάει μια διαδρομή στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας τα προϊόντα και την ποιότητα του κάθε τόπου και προσκαλώντας τους Έλληνες να καινοτομήσουν σε μια εποχή που έχει ανάγκη τις νέες ιδέες. Με αυτή τη δράση, η εταιρία επιθυμεί να μεταφέρει το μήνυμα της έμπρακτης υποστήριξής στα ελληνικά προϊόντα, τα οποία ήδη κυριαρχούν στα ράφια της.
Συγχρόνως, η Carrefour Μαρινόπουλος στηρίζει την επιχειρηματικότητα,  διοργανώνοντας έναν πρωτοποριακό διαγωνισμό καινοτομίας που αναζητά επαναστατικά προϊόντα σε όλη τη χώρα και δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους εμπνευστούν κάτι διαφορετικό να δουν τις ιδέες τους τοποθετημένες προς πώληση στα ράφια των καταστημάτων της Carrefour Μαρινόπουλος για έξι μήνες.
Ο διαγωνισμός θα ταξιδέψει σε διάφορα σημεία της Ελλλάδας, αναζητώντας τις καλύτερες ιδέες σε περιοχές που φημίζονται για τις τοπικά προϊόντα τους και δίνοντας ένα κίνητρο στους απανταχού καινοτόμους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αρχή από τις Σέρρες

Πρώτος σταθμός της διαδρομής ο νομός και η πόλη των Σερρών όπου η διοίκηση της αλυσίδας (υπενθυμίζουμε ανήκει πλέον κατά 100% στον όμιλο Μαρινόπουλου - βλ.σχετ. Φεύγουν οι Γάλλοι μένει ο Μαρινόπουλος...) παραχώρησε συνέντευξη Τύπου. «Μέσω των συγκεκριμένων ενεργειών φιλοδοξούμε να αναδείξουμε τις αρετές των ελληνικών προϊόντων αλλά και των ίδιων των Ελλήνων που εξακολουθούν να οραματίζονται, να δημιουργούν και να προοδεύουν παρά τις προκλήσεις της εποχής μας.

Συγχρόνως, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους καταναλωτές ώστε να επιλέγουν τα ελληνικά προϊόντα. Τα ελληνικά προϊόντα είναι για μας κάτι περισσότερο από πολύτιμα. Έχουν μέσα τη γεύση και το άρωμα της ελληνικής γης. Το μεράκι και τον κόπο των Ελλήνων παραγωγών που κόντρα στις αντιξοότητες κάνουν τη δουλειά τους με αφοσίωση και αγάπη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζερόμ Λουμπέρ, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Όντας αμιγώς ελληνική εταιρία, ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος συνεργάζεται ήδη με περίπου 2.000 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, διαθέτοντας μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων μας προϊόντα που είναι ελληνικής προέλευσης σε ποσοστό 96%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αλυσίδα διαθέτει στις Σέρρες 1 υπερμάρκετ Carrefour, 3 σουπερμάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος, 3 καταστήματα ευκολίας Carrefour Express και 6 καταστήματα franchise υπό την επωνυμία Carrefour Express. Στα παραπάνω καταστήματα απασχολούνται συνολικά 215 άνθρωποι.
Η Carrefour Μαρινόπουλος συνεργάζεται με 8 ελληνικές εταιρίες και παραγωγούς της περιοχής. Μέσα από το δίκτυο των 800 καταστημάτων της ανά τη χώρα η Carrefour Μαρινόπουλος διανέμει 120 κωδικούς επώνυμων προϊόντων και 25 κωδικούς προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Carrefour με προέλευση από την ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου