ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ


Το σεμινάριο με θέμα «Μελισσοκομία–Μελισσοθεραπεία» θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου και ώρα 10:30 με 19:15 στα Ιωάννινα από τη «Στάση Ζωής».
Κύριοι ομιλητές στο σεμινάριο θα είναι διδάσκων στο Ι.Γ.Ε. και γεωπόνος, Βασίλειος Αηδόνης και η διδάσκουσα στο Ι.Γ.Ε. και επαγγελματίας μελισσοκόμος Κυριακή Πατέλη – Μπαρκά. Η «Στάση Ζωής» στα πλαίσια της δημιουργίας, εφαρμογής και υλοποίησης ανθρωπιστικών δράσεων και προγραμμάτων θέτει σε εφαρμογή την πραγματοποίηση μιας σειράς σεμιναρίων για την επιμόρφωση σε αγροτικές δραστηριότητες και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών και ειδικά της νέας γενιάς.

Σκοπός των δράσεων είναι η στήριξη και η ανάπτυξη εναλλακτικών οικονομικών δραστηριοτήτων συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική ανάπτυξη της υπαίθρου και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της εσωτερικής μετανάστευσης και της γήρανσης του πληθυσμού που πλήττουν τις περιοχές της χώρας.

Το  Σεμινάριο έχει  τεθεί  υπό  την  Αιγίδα  του  Υπουργείου  Αγροτικής  Ανάπτυξης  και  Τροφίμων. Περισσότερες πληροφορίες στο  τηλέφωνο: 210/9889877.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου