MEAT DAYS 2012


Έκθεση για το κρέας και τα προϊόντα του θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo -στο Αεροδρόμιο των Σπάτων- από 29 Σεπτεμβρίου έως και 1 Οκτωβρίου 2012. Διοργάνωση: Meat Place και mind creatives.
Με κεντρικό σύνθημα «Το Κρέας στα καλύτερά του» τα Meat Days 2012 είναι μια πρώτη προσπάθεια συγκέντρωσης ανθρώπων από όλη τη διαδικασία παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας σε ένα γεγονός όπου θα προβάλουν το προϊόν, θα αναζητήσουν τεχνολογικές και καινοτόμες διεξόδους ανάπτυξης, θα αναπτύξουν συνεργασίες. Να σημειωθεί ότι ο κλάδος του κρέατος αφορά μερικές δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, ενώ συγκεντρώνει αρκετές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας. Κι ακόμα ότι τα προϊόντα αυτού του παραγωγικού τομέα, ως βασικά διατροφικά είδη, αφορούν όλους τους καταναλωτές.


Στη διάρκεια της έκθεσης αυτής όλη η αγορά του κρέατος, των πουλερικών, των αλλαντικών και των σκευασμάτων θα συναντηθεί σε ένα πολυ-γεγονός. Οι Ημέρες Κρέατος αναμένεται να καλύψουν την ανάγκη προβολής ενός από τους πιο δυναμικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, στοχεύοντας τόσο στον επαγγελματία, επιστήμονα, ειδικό, όσο και στον καταναλωτή.
Ο συνδυασμός ειδικής ενημέρωσης και διατροφικών πληροφοριών είναι στο επίκεντρο αυτού του γεγονότος που θα αναπτυχθεί με εκθεσιακά περίπτερα, συνεδριακές εκδηλώσεις, σεμινάρια και επιδείξεις κρεοτεχνίας και κρεογευσίας. Η παράλληλη λειτουργία του Meat Festival, αναμένεται να δώσει μια διάσταση πραγματικής γιορτής για το κρέας και τα υπόλοιπα σχετικά προϊόντα.
Περισσότερες πληροφορίες :  http://www.meatdays.gr/
Πηγή : http://www.agrotypos.gr                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου