FOODEX 2012 : Η 1η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών


Η πρώτη Έκθεση για τους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών FOODEX 2012 θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από 14 έως και 16 Δεκεμβρίου.
Η Foodex είναι η πρώτη έκθεση που σκοπό έχει την προώθηση ελληνικών τροφίμων και ποτών αποκλειστικά σε καταστήματα λιανικής όπως Mini Markets, καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων, απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες και η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο θα επιτρέπεται μόνο με πρόσκληση ή με επαγγελματική κάρτα. 

Η έκθεση σκοπεύει να συγκεντρώνει -μία με δύο φορές το χρόνο- το σύνολο των παραγωγών και των εμπόρων που θέλουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα κοινό που αποτελείται από χονδρεμπόρους, αντιπροσώπους, εξαγωγείς, αλυσίδες λιανικής πώλησης, ιδιοκτήτες και αγοραστές επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, ξενοδόχους, Μini Μarkets, καταστήματα βιολογικών προϊόντων, e-shops.

Η συνεργασία με την ΔΗΩ, υπουργείων ανάπτυξης τροφίμων και εξωτερικών και οιχορηγοί επικοινωνίας επιβεβαιώνουν την ανάγκη για την ύπαρξη μιας έκθεσης για τους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών στην χώρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου