Η Σόγια και η καλλιέργεια της στην χώρα μας


«Η καλλιέργεια της σόγιας στην χώρα μας μέσω συμβολαιακής γεωργίας και τα οφέλη των αγροτών» είναι ο τίτλος της ημερίδας που πραγματοποιείται στις 9 Φεβρουαρίου 2013 στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος βρίσκονται τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας οι εναλλακτικές καλλιέργειες. Μία εξ αυτών είναι η καλλιέργεια της σόγιας, στην οποία είναι αφιερωμένη η ημερίδα που πραγματοποιείται στις 9 Φεβρουαρίου 2013 στον Αλμυρό Μαγνησίας. Η ημερίδα πραγματοποιείται στις 11:00 π.μ., στο Δημαρχείο της πόλης στην αίθουσα συνεδριάσεων. 


Την ημερίδα διοργανώνει η εταιρεία Χ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ Α.Ε. σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής βιοντίζελ GF ENERGY ABEE, με σκοπό την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων παραγωγών για τις προοπτικές καλλιέργειας της σόγιας , και την δυνατότητα υπογραφής συμβάσεων καλλιέργειας με την εταιρεία GF ENERGY ABEE με ελάχιστη εγγυημένη τιμή.

Ομιλητές θα είναι ο κύριος  Θεοφάνης Γέμπτος καθηγητής της Γεωπονικής του Παν/μιου Θεσσαλίας, Δημήτρης, ο Γεωπόνος κύριος Γιώργος Αποστολίδης με πολυετή εμπειρία από την ΕΒΖ,  ενώ θα παραστούν και οι εκπρόσωποι της εταιρείας GF Energy ABEE, που θα απορροφήσει και το προϊόν της καλλιέργειας.

Πηγή : Agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου