Ελληνικά αγαθά στις Διεθνής αγορές


Εκδήλωση παρουσίασης 10 μεγάλων Ελληνικών Συνεταιρισμών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στις 19.00μ.μ. στο ξενοδοχείο Stanley της Αθήνας. Το θέμα της εκδήλωσης θα είναι: «Ελληνική γαστρονομία και προώθηση Ελληνικών Προϊόντων στις Διεθνείς αγορές».

Oι Συνεταιρισμοί που θα παρουσιαστούν είναι οι εξής : Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών, Αγρ.Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου, ΕΑΣ Ζακύνθου, ΕΑΣ Καβάλας, Α.Σ.Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, ΕΑΣ Νάξου, Κουρέλλας Α.Ε.Γαλακτομικά, Vaeni Νάουσα, ACN Naoussa.


Κύριος ομιλητής θα είναι ο γραμματέας της ελληνικής κοινότητας των Βρυξελλών κος Γιώργος Μάλλιαρης υπεύθυνος για την  προώθηση των ελληνικών προϊόντων καθώς και της ελληνικής γαστρονομίας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Επίσης θα μιλήσουν ο Δ/ντης του STAR Σταμάτης Μαλέλης και ο Γιώργος Καραμέρος για το Greekfoodtv.gr που είναι ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης.
Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν αντιπροσωπείες από την Κίνα, τη Ρωσία, την Πολωνία, εξαγωγείς, όλα τα ΜΜΕ και εκπρόσωποι του Υπουργείου Γεωργίας. 

Πηγή : Agronews.gr

1 σχόλιο:

  1. Διαβάστε επίσης :

    24.000 νέα προϊόντα ελληνικών επιχειρήσεων της 520 Barcode Hellas

    http://www.sofokleousin.gr/archives/119117.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή