Fruit Logistica 2013


Η παγκοσμίως καταξιωμένη έκθεση για την προώθηση φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες, Fruit Logistica ανανεώνει το ραντεβού της για τις 6 με 8 Φεβρουαρίου 2013 στο Βερολίνο.

Η τελευταία διοργάνωση σημείωσε νέο ρεκόρ συμμετοχής με περισσότερους από 56.000 επισκέπτες από 139 χώρες να βρίσκονται εκεί για να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου των οπωροκηπευτικών. Ρεκόρ συμμετοχής σημειώθηκε και στον αριθμό των εκθετών, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της έκθεσης συμμετείχαν 2.537 εκθέτες από 84 χώρες σε 112.000τ.μ.


Το ποσοστό συμμετοχής των επιχειρήσεων από χώρες εκτός Γερμανίας έφτασε το 90%, για τους εκθέτες και το 80% για τους επισκέπτες. Πρωτοφανή επιτυχία παρουσιάζει η συγκεκριμένη έκθεση, αν αναλογιστεί κανείς την αύξηση των αριθμών από την πρώτη χρονιά της διοργάνωσης μέχρι σήμερα, καθώς το 1993 η έκθεση είχε μόλις 1.200 επισκέπτες, 110 εκθέτες και 1.118τ.μ εκθεσιακή επιφάνεια.

Χαρακτηριστικό της έκθεσης είναι όχι μόνο ο διεθνής της χαρακτήρας, αλλά και το γεγονός ότι συγκεντρώνει όλους τους φορείς λήψης αποφάσεων του κλάδου. Η Fruit Logistica κατάφερε για άλλη μια φορά να δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα της παγκόσμιας αγοράς, αλλά και της πολυπλοκότητας, που παρουσιάζει ο τομέας των llogistics για την προμήθεια και την μεταφορά των φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Στην Fruit Logistica 2012, την ελληνική συμμετοχή οργάνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου, ενώ υπήρξαν και άλλες ελληνικές εταιρίες που συμμετείχαν μεμονωμένα ως εκθέτες στην έκθεση. Παράλληλα με τη Fruit Logistica διεξήχθη για πέμπτη φορά με μεγάλη επιτυχία το συνέδριο-έκθεση Freshconex, κατά τη διάρκεια του οποίου 80 εκθέτες από 15 χώρες παρουσίασαν σε 11.000 εμπορικούς επισκέπτες τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο χώρο των φρεσκοκομμένων προϊόντων. 

Στα πλαίσια της Fruit Logistica απονέμεται και το βραβείο Fruit Logistica Innovation Award (FLIA). Πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Fruit Logistica. Οι Δηλώσεις συμμετοχής των εκθετών είναι μέχρι τις 31 Ιουλίου 2012!

Περισσότερες πληροφορίες για αιτήσεις συμμετοχής θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.fruitlogistica.com, ενώ για πληροφορίες εκθετών και κάρτες εισόδου μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα στο τηλέφωνο για την Αθήνα: 210/6419000 & 210/6419038 και για τη Θεσσαλονίκη: 2310/327733.

Agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου