«Χρυσές» η FIX Hellas και η FIX Dark

Διεθνή διάκριση έλαβαν και τα δύο σήματα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στα Βραβεία «Superior Taste Award iTQi 2013», που πραγματοποιήθηκαν στις Βρυξέλλες, στις 30 Μαΐου 2013. Οι ελληνικές μπύρες FIX Hellas και FIX Dark βραβεύτηκαν με 2 Χρυσά Αστέρια η καθεμία, για την ανώτερη γεύση και ποιότητά τους. Τα κριτήρια αξιολόγησης με τα οποία βαθμολογήθηκαν ήταν η γεύση, η οσμή, η υφή και η παρουσίαση, ενώ το πιο σημαντικό βάρος στην τελική βαθμολογία των προϊόντων δόθηκε από τη συνολική αίσθηση απόλαυσης κατά την κατανάλωση.

Η FIX Hellas, η ιστορικότερη ελληνική μπίρα, συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία, προσθέτοντας ακόμα ένα σημαντικό διεθνές βραβείο στο ενεργητικό της. Στη διαδρομή των 150 χρόνων του brand, η συγκεκριμένη βράβευση έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες 36, αποδεικνύοντας ότι η παράδοση συνεχίζεται και στον τομέα των διακρίσεων. 


Για την FIX Dark, το νεότερο προϊόν της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας που έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα στην εγχώρια αγορά, η διάκριση αυτή ήρθε για να επιβεβαιώσει την εξαιρετική ποιότητα και τις αξίες που συνδέονται με το όνομά της. 

Ο διαγωνισμός ο οποίος έχει παγκόσμια εμβέλεια, διοργανώνεται από το International Taste & Quality Institute (iTQi), με έδρα τις Βρυξέλλες και στόχο έχει την ανάδειξη και προβολή τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης. Το σώμα των κριτών απαρτίζεται από αναγνωρισμένους επαγγελματίες, που επιλέγονται προσεκτικά από τις μεγαλύτερες οργανώσεις γευσιγνωσίας και έχουν εξασκηθεί για χρόνια στην αναγνώριση γεύσεων από όλο τον κόσμο. 

Η διαδικασία αξιολόγησης βασίζεται στην τυφλή δοκιμή, καθώς τα προϊόντα δοκιμάζονται χωρίς συσκευασία και χωρίς κανενός είδους ταυτοποίηση. 

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, προσηλωμένη στο στόχο της να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις καταναλωτικές ανάγκες, συνεχίζει την παράδοση δεκαετιών του brand FIX φροντίζοντας παρόν και μέλλον να είναι εξίσου ένδοξα με το παρελθόν. Οι διακρίσεις και για τα δύο σήματα από έναν τόσο σημαντικό Διεθνή Οργανισμό, αποτελούν ακόμη μία απόδειξη της αφοσίωσης της εταιρείας στο να προσφέρει στους καταναλωτές ανώτερης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης προϊόντα.


Ταγκαλάκη Έλενα – agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου