Σημαντική διάκριση στο Greek exports awards για την GAEA

Η GAEA, πολυβραβευμένη ελληνική εταιρεία παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων υψηλής ποιότητας, προσθέτει άλλο ένα τιμητικό βραβείο στο ενεργητικό της, με την «προώθηση» της ελληνικής γης στο εξωτερικό.
Με τη συμμετοχή της στο φετινό Greek Exports Awards και την υποψηφιότητά της στην κατηγορία «Πρωτογενής Τομέας», η GAEA απέσπασε το 2ο βραβείο όντας και η μόνη ελαιοπαραγωγός εταιρεία που βραβεύτηκε στην εν λόγω κατηγορία. Το βραβείο παρέλαβε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της GAEA, κ. Άρης Κεφαλογιάννης.

Τα παραπάνω αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας σχετικά με την συμμετοχή της στο Greek Exports Awards 2013 και προσθέτει: «Το φετινό Greek Exports Awards πραγματοποιήθηκε στο Divani Apollon Palace & Spa στο Καβούρι, στo πλαίσιο της διοργάνωσης του Greek Exports Forum 2013, από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), σε συνεργασία με την Ethos Media Α.Ε., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013.
Την εκδήλωση παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ Νίκος Ανδρίτσος και Νίκος Υποφάντης, ενώ στην απονομή των βραβείων συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών & Δικτύων, κ. Νότης Μηταράκης και ο Σύμβουλος ΟΕΥ Α’ του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Θεοδόσης Βάλλας.
Σκοπός του Greek Exports Awards είναι η ανάδειξη και επιβράβευση του ελληνικού επιχειρείν που συνδράμει στην αύξηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης στη χώρα μας, προσφέροντας παράλληλα αξιόλογα παραδείγματα προς μίμηση για τις υπόλοιπες ελληνικές επιχειρήσεις».


1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στην εταιρία για την πολύ αυτήν σημαντική της διάκριση και επίσης πολλά συγχαρητήρια για τους διοργανωτές των Greek Export Awards.

    ΑπάντησηΔιαγραφή