Meat Days 2013

Οι προετοιμασίες για τη 2η διοργάνωση της έκθεσης MEAT DAYS 2013 βρίσκονται σε εξέλιξη, το ενδιαφέρον συμμετοχής είναι μεγάλο και όπως όλα δείχνουν θα είναι μια λαμπρή γιορτή για το κρέας, όπου οι παραδοσιακοί κρεοπώλες, οι παραγωγοί, οι εισαγωγείς και έμποροι πουλερικών και ζώντων ζώων, οι κτηνοτρόφοι, τα αλλαντοποιεία και οι αλλαντοβιομηχανίες, οι αντιπρόσωποι ξένων οίκων, οι εταιρείες εξοπλισμού κρεοπωλείων, βιομηχανιών και συσκευασίας προϊόντων θα είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές.


Διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό MEAT PLACE και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 2, 3 και 4 Νοεμβρίου στο υπερσύγχρονο και εύκολο στην πρόσβαση εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, που βρίσκεται στα Σπάτα Αττικής, πολύ κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Πρόκειται για ένα εκθεσιακό, ενημερωτικό και επιστημονικό γεγονός όπου προϊόντα, τεχνολογίες, εξοπλισμός και νέες αγορές θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν σε ένα εξειδικευμένο και επαγγελματικά ανήσυχο κοινό, που αναζητά νέες λύσεις και προτάσεις για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης, της μονάδας, της βιοτεχνίας και της βιομηχανίας του. 

Νέες θεματικές ενότητες
Ο κλάδος του κρέατος είναι από τους πλέον δυνατούς και προσοδοφόρους για την Ελληνική οικονομία. Και αυτό γιατί μεταξύ άλλων είναι και πολυδιάστατος. Την ποικιλία που διαθέτει ο χώρος αυτός θα αναδείξει η 2η έκθεση MEAT DAYS εγκαινιάζοντας φέτος δύο νέες θεματικές ενότητες: 

Το Delicatessen shop, όπου έμποροι και παραγωγοί gourmet αλλαντικών, παραδοσιακών προϊόντων κρέατος και διαφόρων delicatessen προϊόντων θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τις γευστικές προτάσεις τους και το Grill corner, όπου τα αγαπημένα εδέσματα Ελλήνων και ξένων, όπως σουβλάκια, κεμπάπ, γύρος, μπιφτέκια θα έχουν την τιμητική τους.

Και οι καινοτομίες δεν σταματούν εδώ. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί πλήθος συνεδρίων, ημερίδων, σεμιναρίων, παρουσιάσεων και διαγωνισμών, που θα αποτελέσουν πόλο έλξης τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες, που θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν στο κρέας και στα προϊόντα του, να συμμετέχουν σε ανοικτές συζητήσεις και διαγωνισμούς και να διευρύνουν τόσο τους γευστικούς όσο και τους γνωστικούς τους ορίζοντες. 

Οι προετοιμασίες για την έκθεση προχωρούν εντατικά και το ενδιαφέρον συνεχίζεται αμείωτο και με αυξητικές τάσεις. Μεγάλες και γνωστές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κρέατος έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και θα δώσουν το δυναμικό «παρών» και σε αυτή τη 2η MEAT DAYS. Θετικό είναι το γεγονός ότι φέτος θα υπάρχουν και πολλές νέες συμμετοχές που έλειπαν από την πρώτη έκθεση.
  
Παράλληλη έκθεση
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί φέτος στις ίδιες ημερομηνίες και στον ίδιο χώρο με μια νέα επαγγελματική διοργάνωση, την 1η έκθεση Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας DAIRY EXPO, που διοργανώνεται επίσης από την εταιρεία o.mind Creatives. 

Κάτω από την ίδια στέγη λοιπόν το κρέας, το γάλα και το τυρί, οι πρωταγωνιστές της Ελληνικής αλλά και διεθνούς διατροφής θα συναντηθούν παρουσιάζοντας στο ευρύ κοινό τη δυναμική τους, τις προοπτικές ανάπτυξής τους και την αξία προβολής τους σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.meatdays.gr

Πηγή : agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου