Dairy Expo : 2η Έκθεση Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας

Ο δυναμικός κλάδος του γάλακτος και των προϊόντων του, αποκτά πλέον ένα νέο σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς και όχι μόνο. Η Dairy Expo 2013 έρχεται να προσφέρει νέες ιδέες και ευέλικτες λύσεις φέρνοντας σε επαφή την τεχνολογία με τη βιομηχανία, τους πελάτες με τους προμηθευτές, τους παραγωγούς με τους εμπόρους και τους επιστήμονες με τους παράγοντες. Θα πραγματοποιηθεί στις 2, 3 & 4 Νοεμβρίου του 2013 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Διοργάνωση: omind Creatives. 

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συμβάλει στην πρόοδο και ανάπτυξη του κλάδου και στην ισχυροποίηση της θέσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό της ελληνικής οικονομίας. Παρότι πολλές επιχειρήσεις και χιλιάδες επαγγελματίες απασχολούνται στον χώρο αυτό, μέχρι σήμερα δεν υπήρχε μία εξειδικευμένη και οργανωμένη προσπάθεια προβολής, αντάξια της σημασίας και του μεγέθους του κλάδου. 
Έτσι δημιουργήσαμε ένα εκθεσιακό γεγονός υψηλού επιπέδου, με στόχο τον επαγγελματία, σε ένα εκθεσιακό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, παρουσιάζοντας τεχνολογίες, εξοπλισμούς, συσκευασίες αλλά και παραγωγούς.

Πηγή : agrotypos.gr – dairyexpo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου