ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014

Για πρώτη φορά, όλος ο κόσμος των ελληνικών τροφίμων και ποτών σας περιμένει συγκεντρωμένος σε μια διοργάνωση, σε έναν χώρο: Στην πρώτη έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που θα φιλοξενηθεί από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.
Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ με θέμα Τρόφιμα - Ποτά και Παραδοσιακές γεύσεις, θα φέρει κοντά στο καταναλωτικό κοινό πάνω από 150 γνωστές και άγνωστες εταιρίες και επαγγελματίες που ασχολούνται με την παραγωγή και εμπορία τροφίμων και ποτών. 

Προϊόντα, τόσο αγαπημένα και διάσημα, όσο  σπάνια και εκλεκτά τοπικής προέλευσης, θα είναι στη διάθεση μικρών και μεγάλων, χαρίζοντας τους μοναδική νοστιμιά και χορταστική γεύση σε κάθε τους επίσκεψη. Μια πανδαισία γεύσεων αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για να κάνουμε τις αγορές μας σε εξαιρετικά καλές τιμές, αποκλειστικά για την περίοδο της έκθεσης.

Όλα αυτά σε έναν άνετο χώρο, από κάθε άποψη, εγκαταστάσεων, ατμόσφαιρας και διαρρύθμισης, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, που αναμένεται να πλημμυρίσει ελληνικό χρώμα και νοστιμιά, για τέσσερις ολόκληρες ημέρες.

Μια διοργάνωση που αναδεικνύεται σε μοναδική γιορτή χαράς για όλους τους επισκέπτες, χάρη στις παράλληλες εκδηλώσεις της: Την παρουσία του αγαπημένου chef Λευτέρη Λαζάρου, που θα αποτελεί το τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης στην εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» όπου θα μαγειρεύει ζωντανά, ενώ μαζί με άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες Chef από κάθε γωνιά της χώρας μας θα μαγειρεύουν και θα κερνούν τους επισκέπτες τοπικές σπεσιαλιτέ.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ανταπόκριση που έχει η ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο νησί της Κρήτης, την ιδιαίτερη πατρίδα πολλών star προϊόντων σε τρόφιμα και ποτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η διοργάνωση αγκαλιάστηκε και υποστηρίχθηκε ένθερμα από την Περιφέρεια Κρήτης, με περισσότερους από 40 τοπικούς παραγωγούς να δηλώνουν συμμετοχή.  Γι’ αυτό και δικαιωματικά η Κρήτη αποτελεί την τιμώμενη ελληνική περιφέρεια της 1ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Παράλληλα, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης (Chefs of Crete) θα παραβρίσκεται και θα ετοιμάζει πιάτα κρητικής προέλευσης, γνωστά για τη νοστιμιά τους και την ιδιαίτερη διατροφική τους αξία. Σας περιμένουμε για να δοκιμάσετε από κοντά όλα αυτά  που έχουν ανάγει την Κρήτη σε έναν από τους πιο διάσημους και «μυθικούς» προορισμούς, παγκοσμίως.

Επίσης, το μουσικοχορευτικό «Χορεύουμε Ελλάδα» με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους  και συγκροτήματα να μας προσκαλούν σε ένα ατόφιο, αυθεντικό ελληνικό γλέντι, το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου, με μουσικοχορευτικά σύνολα από την Κρήτη και άλλες περιοχές της πατρίδας μας να μας καλούν σε ένα αυθεντικά παραδοσιακό  ξεφάντωμα, θα μας χαρίσουν τη δυνατότητα να περάσουμε αξέχαστα και κυρίως να χορτάσουμε με τον καλύτερο τρόπο όλες μας τις αισθήσεις.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας της η ΕΞΠΟΤΡΟΦ φέτος στηρίζει τον εθελοντικό οργανισμό για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας για τα Κέντρα Στήριξης παιδιού και οικογένειας του οργανισμού, σε ολόκληρη την Ελλάδα, 1 ευρώ από κάθε ατομικό εισιτήριο καθώς και με την παρουσία του οργανισμού στην έκθεση με περίπτερο.

Μια μοναδική σε μέγεθος και σημασία διοργάνωση, με την φροντίδα και την εμπειρία της RM INTERNATIONAL, της εταιρίας με 23 χρόνια ιστορία στη διοργάνωση πετυχημένων εκθέσεων, όπως ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΗΠΟΣ. Έχοντας στο ενεργητικό της, πάνω από 50 εκθέσεις σε όλους σχεδόν τους χώρους της Αττικής (Σ.Ε.Φ., Ανατολικό Αεροδρόμιο-Ελληνικό, Ζάππειο Μέγαρο κ.α.) με πάνω από 1.000.000 επισκέπτες, η RM INTERNATIONAL γνωρίζει με τον καλύτερο τρόπο πώς να μετατρέπει ένα απλό εκθεσιακό γεγονός σε εμπειρία ανεπανάληπτη και αξέχαστη για κάθε επισκέπτη, κάθε ηλικίας.

Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας Ελληνικό
Ώρες Λειτουργίας
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: 10:00 – 20:00, Δευτέρα: 11:00-18:00
Είσοδος από Λεωφ. Ποσειδώνος

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία της Έκθεσης από το σταθμό μετρό Ελληνικό
δείτε επίσης http://www.trofima-pota.gr/el/press/video-gallery.html

Πηγή : toarkoudi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου