Οργανοληπτική Αξιολόγηση του κρέατος και των προϊόντων κρέατος (κρεατοσκευάσματα)

Η 3η διοργάνωση έπειτα από την επιτυχία που γνώρισε και το πλήθος των δειγμάτων που έστειλαν οι Έλληνες παραγωγοί στις 2 προηγούμενες Οργανοληπτικές Αξιολογήσεις, έχει θεσπίσει μία ακόμα πιο έγκυρη και αδιάβλητη διαδικασία.

Πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την έκθεση Meat Days 2014 (1η Νοεμβρίου) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Οι αξιολογητές παρακολουθήσαν ειδικά σεμινάρια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν λίγο πριν τη διεξαγωγή της 3ης Οργανοληπτικής Αξιολόγησης στην Αθήνα.

Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο Meat Place τεύχος 50 αλλά και στην ιστοσελίδα του περιοδικού μέσα στις επόμενες ημέρες. Θα σας ενημερώσουμε μέσα από το Food-isimo για τους νικητές και τους διακριθέντες.

Πηγή : Meat place

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου