14η ARTOZA 2015

Έχοντας εδραιώσει την εικόνα μιας από τις πλέον επιτυχημένες επαγγελματικές εκθέσεις στην Ελλάδα και από τις καλύτερες του είδους της διεθνώς, η ΑΡΤΟΖΑ δίκαια θεωρείται έκθεση "σύμβολο" και σταθερό σημείο αναφοράς για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική στη χώρα μας.

Συμπληρώνοντας 25 χρόνια ζωής, η ΑΡΤΟΖΑ εισέρχεται δυναμικά στην νέα εποχή. Παρακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις και ανακατατάξεις στον κλάδο, ανανεώνεται δυναμικά και εμπλουτίζεται με νέους τομείς εκθεμάτων και στοχευμένες θεματικές εκδηλώσεις, έτσι ώστε να καλύψει όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις των επαγγελματιών, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει ο σύγχρονος ανταγωνισμός.

Σε αναμονή ολόκληρος ο κλάδος για τη μεγαλύτερη ΑRTOZA!

Όλες οι ενδείξεις μιλούν για τη μεγαλύτερη και δυναμικότερη διοργάνωση από κάθε προηγούμενη. Η ΑΡΤΟΖΑ έρχεται με μια καινούργια δυναμική κι έναν αέρα ανανέωσης, εμπλουτισμένη με νέους τομείς εκθεμάτων και στοχευμένες θεματικές εκδηλώσεις. Ο αριθμός των εκθετών αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ενώ οι επαγγελματίες του κλάδου θα επισκεφθούν μαζικά την έκθεση, σε μια προσπάθεια να παρακολουθήσουν τις ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο και να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει ο σύγχρονος ανταγωνισμός. 

Η 14η ΑΡΤΟΖΑ θα διαθέσει ένα σημαντικό ποσό για τη διαφημιστική προβολή της που προβλέπεται να ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ. Τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, κλαδικά περιοδικά, social media και άλλα διαδικτυακά μέσα θα γίνουν το όχημα που θα μεταφέρει το μήνυμα της εκθεσης σε κάθε επαγγελματία, μαζί με τις 37.500 ονομαστικές προσκλήσεις που θα τους ταχυδρομηθούν! 

Πηγή : http://www.artoza.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου