Zootechnia 2015

Η ZOOTECHNIA είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Eλλάδα και στα Bαλκάνια. Aνοίγει τις πύλες της κάθε δύο χρόνια στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει τις εξελίξεις στον κτηνοτροφικό - πτηνοτροφικό κλάδο.
Στόχος της είναι να ενημερώνει και να προβάλλει όλα τα σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων, μηχανημάτων, υπηρεσιών και ερευνών καθώς και να συμβάλλει στη διεύρυνση νέων αγορών και στη δημιουργία νέων συναλλαγών.

Τη διοργάνωση της ZOOTECHNIA έχει η HELEXPO που με τα 80 χρόνια εμπειρίας της εγγυάται την επιτυχημένη διεξαγωγή της.

Παράλληλες Εκδηλώσεις
Ημερίδα για τον Ελληνικό βούβαλο Πρόγραμμα «Αρχιμήδης ΙΙΙ»
«Παραγωγικά χαρακτηριστικά και ποιότητα προϊόντων του Ελληνικού βουβάλου (Bubalus bubalis) σε παραδοσιακές συνθήκες εκτροφής»

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015, Θεσσαλονίκη / Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός», Αίθουσα Β - Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO Θεσσαλονίκης

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια της Zootechnia 2015: 9η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία. H παρούσα έρευνα έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) - Ερευνητικό Χρηματοδοτούμενο Έργο: ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ. Επένδυση στην κοινωνία της γνώσης μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου. 
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θες/κης / Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας τροφίμων & Διατροφής Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων  Κατ/νση Ζωικής παραγωγής.

Ημερομηνία: 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2015   
Διάρκεια: 4 ημέρες (Πέμπτη - Κυριακή) 
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή 10:00-19:00
Σάββατο 10:00-20:00 
ΕΙΣΟΔΟΣ: Τιμή εισιτηρίου 6€ 
ΤΟΠΟΣ: Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Πληροφορίες :  Βασίλης Σπύρου -  Project Manager
Τηλ.: +30 2310 291 101 / Φαξ: +30 2310 291 551  e-mail: zootechnia@helexpo.gr
Η είσοδος είναι δωρεάν για τους εμπορικούς επισκέπτες που έχουν Δελτίο Εμπορικού Επισκέπτη με την προϋπόθεση της προεγγραφής  στην ιστοσελίδα της ΔΕΘ-HELEXPO  HYPERLINK "http://www.helexpo.gr". 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου