Έμπνευση και δεξιοτεχνία στο 2ο Διαγωνισμό Black Box

Μετά την τεράστια επιτυχία και απήχηση του 1ου Διαγωνισμού Κρεοπωλών που έλαβε χώρα στο πλαίσιο της 3ης έκθεσης MEAT DAYS, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Μαρτίου ο 2ος Διαγωνισμός Κρεοπωλών Ελλάδος - ΒLACK BOX στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 24ης έκθεσης DETROP 2015. 
Οργανώθηκε από τη διαφημιστική εταιρεία Direct Sales για λογαριασμό του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της ΠΟΚΚ.
Ο διαγωνισμός, - που έχει ως στόχο και σκοπό την ανάδειξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας των επαγγελματιών του κλάδου, υπήρξε σημαντικός πόλος έλξης τόσο των επαγγελματιών όσο και των επισκεπτών της έκθεσης, συγκεντρώνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Για ακόμα μια φορά ξεχώρισαν η έμπνευση και η δεξιοτεχνία σε συνδυασμό με το μεράκι και τη φαντασία των διαγωνιζομένων που έδωσαν πραγματικά τον καλύτερο τους εαυτό, αξιοποιώντας όσο το δυνατόν καλύτερα τα υλικά που τους δόθηκαν μέσα σε ένα κλειστό μαύρο κουτί ΒLACK BOX.
Κύριος υποστηρικτής του διαγωνισμού υπήρξε και φέτος η εταιρεία Provil ενώ οι εταιρείες Bovillage και Vali αποτέλεσαν τους χρυσούς χορηγούς της εκδήλωσης. Υποστηρικτές επίσης ήταν το περιοδικό Meat Place, η εταιρεία Bizerba και η εταιρεία Rational.

Οι 3 μεγάλοι νικητές που διακρίθηκαν μέσα από την ψηφοφορία ήταν ο Δημήτρης Γαργάλας στην 1η θέση, ο Κωνσταντίνος Μπαντής στη 2η θέση και ο Φραγκίσκος Ρούσσος στην 3η θέση αντίστοιχα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι τιμήθηκαν με ειδικό έπαινο, τόσο για τη συμμετοχή τους όσο και για το υπέροχο θέαμα που πρόσφεραν στο πλαίσιο του διαγωνισμού.

Η βραδιά έκλεισε με ένα υπέροχο cocktail πάρτι προς τιμήν όλων των συντελεστών της οργάνωσης, των διαγωνιζομένων, των καλεσμένων αλλά και όλων των παρευρισκομένων που τίμησαν με την παρουσία τους τον 2ο Διαγωνισμό Κρεοπωλών Ελλάδος.
Αναλυτικά, όλα τα ονόματα των συμμετεχόντων, η βαθμολογία τους και η κατάταξή τους καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα δημοσιευθούν στο MEAT PLACE Απριλίου, που κυκλοφορεί σύντομα.

Πηγή : meat place

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου