Revoca μία χρήσιμη εφαρμογή για τα τρόφιμα

Η ελληνική ομάδα Bytelogic Mobile ανέπτυξε μία πολύ σημαντική εφαρμογή, το Revoca, το οποίο αποτελεί το πρώτο και μοναδικό σύστημα άμεσης ενημέρωσης για όλα τα προϊόντα που δυνητικά είναι επικίνδυνα ή επισφαλή για κατανάλωση από το καταναλωτικό κοινό .
Η χρήση του app είναι πολύ εύκολη. Αρχικά χρειάζεται σύνδεση στο internet για να λειτουργήσει. Ενημέρωση για κάποια ανάκληση που συνέβη λαμβάνεις με notification κατευθείαν στο κινητό ή το tablet σου. Εκτός από αυτό παρέχεται η δυνατότητα σάρωσης barcodes αλλά και εύρεση LOT ή λέξεων κλειδιών με γρήγορη αναζήτηση. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να ελέγξεις ακόμη και πράγματα που έχεις ήδη στο σπίτι σου.
Όλα τα προϊόντα είναι σε κατηγορίες όποτε μπορείς να ψάξεις με βάση κάποιες από αυτές. Οι κατηγορίες ανάκλησης είναι οι εξής: τρόφιμα, ποτά, φάρμακα, συμπληρώματα, επικίνδυνα παιδικά είδη καθώς και αντικείμενα ή συσκευές όπως καλλυντικά και  οχήματα.
Μπορείς να τα βρεις όλα μεταβαίνοντας στην αρχική οθόνη αλλά και από το πλαϊνό μενού. Ψάξε για οτιδήποτε θέλεις μέσα από την επιλογή αναζήτησης. Επιπλέον από το μενού μπορείς να βρεις χρήσιμα νέα που μας αφορούν καθώς και κάποια ακίνδυνα είδη που σου προτείνει το app για να δοκιμάσεις. 
Όταν δεις κάποια ανάκληση που σου κινήσει το ενδιαφέρον μπορείς να πατήσεις πάνω της και να δεις περισσότερες πληροφορίες γι αυτή όπως για παράδειγμα για ποιο λόγο έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου